LUDI TIKET (-), nedelja, 2.334.150: Gengan pokvario milionski plan...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), nedelja, 2.334.150: Gengan pokvario milionski plan...

Fenomenalan tiket ipak ostao bez zaslužene nagrade

MOZZARTOV igrač iz Novog Pazara je imao "ludi tiket" u svojim rukama, čekalo se 2.334.150 dinara, već su bila zaokružena tri para, ali je četvrti sve pokvario... Za to je odgovoran Gengan, koji je na svom terenu poražen od Rena sa 1:0, a čekao se tip 1&GG sa kvotom 6,50.

Najveća kvota (7,50) na ovom tiketu bila je na paru Krasnodar - CSKA, gde je MOZZARTOV igrač predvideo iznenađenje i pogodio isti tip, paš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao i na paru Gredig - Rapid.

Kvota za tip 2&GG na meču između Atalante i Rome takođe je bila odlična (4,20), pa je ona ukupna na tiketu iznosila 1.167,08.

Zahvaljujući odličnim pogođenim kvotama MOZZARTOV igrač je osvojio benefit "Naplati promašaj" - pet puta u vrednosti uplate koja je na ovom tiketu iznosila 2.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.