LUDI TIKET, nedelja, 1.217.637: Za njega 13 nije baksuzan broj

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 1.217.637: Za njega 13 nije baksuzan broj

Naš igrač potvrdio tezu da onaj ko reskira obično profitira

Tako se to radi- hrabro, a na prvi pogled lako. Imamo novog milionskog dobitnika u kladionicama MOZZART, reč je o čoveku koji je tiket uplatio putem veba i koji je potvrda teze da onaj ko reskira obično profitira.

Dakle, on je uložio 60.000 dinara, iskreirao kvotu 20.29, a potom inkasirao sumu koju vidite u naslovu. Hrabro, ali za svaku pohvalu. Na tiket je stavio 13 parova, odlučivši se za samo jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igru 2+.

POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI BMW1

Očigledno imao je pravi osećaj za mečeve ove subote. Na nekim utakmicama koje je stavio na tiket došlo je brzo i lako dva i više golova. Možda je imao razloga da se znoji kada su u pitanju utakmice Pro Verčali-Avelino i Korona Lenčina... Prešao je i te prepreke i podigao lepu sumu.

MOZZART BONUS

Svaka čast na hrabrosti i osećaju.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.