LŠ: Valeta krenula ka Zvezdi

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Valeta krenula ka Zvezdi

Fudbaleri Valete pobedili su na Malti B36 iz Torshavna s 1:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Jedini gol na utakmici postigao je Federiko Falkone u 69. minutu.

Pobednik dvomeča izmedju Valete i B36 sa Farskih Ostrva saznaće se narednog utorka, a u drugom kolu igraće protiv šampiona Srbije Crvene zvezde.

Zvezda će prvi meč igrati 12. i 13. jula u gostima, a nedelju dana kasnije očekuje je revanš na stadionu "Rajko Mitić".

U >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << preostalim mečevima prvog kola kvalifikacija estonska Flopra pobedila je kod kuće Linkoln sa Gibraltara sa 2:1, istim rezultatom je TNS savladao Tre Pene, a duel Santa Koloma Alaškert završen je bez golova.

Prvo kolo kvalifikacija za LŠ:

Flora – Linkoln 2:1

Valeta – Torshavn 1:0

Santa Koloma – Alaškert 0:0

TNS – Tre Pene 2:1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.