LŠ: Remi Zenita i Juventusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Remi Zenita i Juventusa

SANKT PETERBURG - Fudbaleri ruskog Zenita i italijanskog Juventusa odigrali su večeras u Sankt Peterburgu bez golova u utakmici petog kola Grupe H Lige šampiona, čime je domaći tim sveo svoje šanse za osminu finala samo na teoriju.

Juventus, koji je ranije obezbedio plasman među 16 najboljih ekipa, i posle ovog meča nalazi se na prvom mestu u grupi sa 11 bodova.

Zenit sada ima pet bodova i u slučaju da Real večeras ne pobedi na gostovanju beloruskom timu Bate Borisovu, ruska ekipa će u poslednjem kolu protiv Madriđana odlučivati o drugom mestu u grupi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiorentina " Lion (TVB92 20:45)

Izvor: B92, 25.Nov.2008

Fudbaleri Olimpika iz Liona gostuju Fiorentini u okviru petog kola grupe F Lige šampiona...Fiorentini u utakmici sa Lionom odgovara samo pobeda ukoliko žele da se plasiraju u narednu rundu takmičenja jer na dve utakmice pre kraja grupne faze zaostaju pet bodova za liderima u grupi. "Svi smo fokusirani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.