Kveri osvojio Kvins

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2010, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kveri osvojio Kvins

Američki teniser Sem Kveri osvojio je titulu na ATP turnir u londonskom Kvinsu.

Kveri je danas u finalu pobedio zemljaka Mardija Fiša rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 7:5. Ovo je bio drugi međusobni duel američkih tenisera, a prvi trijumf Kverija.

Kveri je trenutno na 23. mestu ATP liste, a trijumfom u Kvinsu stigao je do pete titule u karijeri. Fiš je 90. teniser sveta, a u karijeri je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tri ATP turnira.

Kveri je za pobedu u Kvinsu dobio 79.260 evra i 250 poena za ATP listu, dok je Fišu pripalo 45.130 evra i 150 bodova za svetsku rang listu. ATP turnir u Kvinsu igrao se za nagradni fond od 713.950 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kveri osvojio Kvins

Izvor: B92, 13.Jun.2010

Američki teniser Sem Kveri pobednik je Kvins turnira u Londonu, pošto je u finalu savladao svog sunarodnika Mardija Fiša rezultatom 7:6 (7:3), 7:5...Do treće titule u ovoj sezoni Kveri je stigao zahvaljujući većoj koncentraciji u odlučujućim poenima, pogotovo u finišu drugog seta. ..Fiš je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.