Kuzeljević: Javor čeka meč sezone u utorak, navijači, pomozite

Izvor: Blic, 21.Apr.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: Javor čeka meč sezone u utorak, navijači, pomozite

U utorak Javor Matis na domaćem terenu igra najznačajniju utakmicu za opstanak u superligaškim vodama protiv ekipe Slobode Point iz Užica. Ulaz na stadion je besplatan a podrška navijača neophodna je domaćinu u borbi za bodove.

“Bodovi znače i Javoru i Slobodi s tim što su gosti mnogo rasterećeniji. Dolazi nam dobra ekipa koja igra prepoznatljivo i zna kako do rezultata na gostujućim terenima. Čeka nas jedna paklena utakmica u kojoj će nijanse odlučivati. Siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da će momci dati maksimum, pobedom možemo da produžimo realne šanse za opstanak. Teren će iziskivati mnogo snage i umeća. Ko bude agresivniji, hranbriji i koncentrisaniji, može računati na bodove. Nama igra jedino pobeda dok gosti nisu pod tim imperativom” kaže trener Ivanjičana Slavenko Kuzeljević napominjući da će podrška publike biti izuzetno značajna.

“Mnogo će nam značiti navijači jer igramo najvažniju utakmicu sezone. Evidento je da imamo problema, ali proteklih mesec dana podigli smo nivo igre, momci su motivisani, predani treninzima i veoma sam zadovoljan. Nadam se da uz malo više koncentracije sledi i bolja realizacija, a verujem da će doći sad kada je najpotrebnija“, istakao je Kuzeljević.

Javor će u utorak biti bez Šofranca i Zlatkovića koji je već duže vreme van pogona. Najznačajnija karika ivanjičkog prvoligaša kapiten Milovan Milović smatra da nije sve izgibljeno.

“Bez obzira što smo poslednji na tabeli, ne gubimo nadu. Dosta utakmica je pred nama, tri igramo kući i nadamo se da ćemo ostvariti pobede koje bi nam otvorile šansu za opstanak u ligi. Sloboda je odličan tim, igraju kvalitetno, organizovano, sa dobrim trenerom na čelu. Utakmica u utorak je , rekao bih prekretnica u borbi za opstanak. Do poslednjeg atoma snage borićemo se za pobedu koja nam život znači”, rekao je Milović.

Koliko je ova utakmica značajna Javoru najbolje govori podatak da su igrači sve vreme praznika vredno radili bez slobodnog dana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.