Krunićeva u drugom kolu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva u drugom kolu US Opena

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je večeras pobedila Poljakinju Katarinu Piter sa 6:4, 6:1 za 110 minuta igre.

Krunićeva je ušla u glavni žreb turnira kroz kvalifikacije u kojima je u trećem kolu pobedila Čehinju Katerinu Sinijakovu u tri seta - 7:5, 0:6, 6:0.

Poslednji gren slem turnir sezone igra se u Njujorku od 25. avgusta do 8. septembra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović eliminisan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014

Srpski teniser Filip Krajinović, koji se kroz kvalifikacije plasirao u glavni žreb Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, nije uspeo da prođe prvo kolo, pošto je večeras izgubio od Amerikanca Tima Smičeka sa 4:6, 6:3, 6:2, 7:6 (7:5)...Poslednji gren slem turnir sezone igra se u Njujorku od 25. avgusta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DIVLJA MAČKA: Pogledajte u kakvoj haljini igra Serena na US openu (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams krenula je u odbranu titule na US openu u haljini koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim..NJUJORK – Američka teniserka Serena Vilijams ponovo je u centru pažnje...Najbolja teniserka sveta ove sezone ne može da se pohvali sjajnim rezultatima na gren slem turnirima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.