Kros: Odličan završetak fenomenalne godine

Izvor: RTS, 21.Dec.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kros: Odličan završetak fenomenalne godine

Fudbaler Reala Toni Kros rekao je posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka da nije mogao da zamisli bolji završetak godine. Real je u finalu u Marakešu savladao San Lorenco rezultatom 2:0 što je za Krosa druga titula u 2014, pošto je u julu sa Nemačkom osvojio SP u Brazilu.

Toni Kros je u Realu nastavio da sakuplja kolekciju impozantnih trofeja koju je započeo predhodnih godina sa Bajernom i nacionalnim timom.

"Ovo je fantastičan način da se završi godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nije lako doći dovde, jer prethodno morate da osvojite Ligu šampiona. Srećan sam i što sam ovaj trofej osvojio prošle godine sa Bajernom, a ove sa Realom. To nije čest slučaj, tako da je ovo odličan kraj senzacionalne godine", rekao je Kros za sajt FIFA.

On je dodao da su Madriđani željni pobeda, kako u međunarodnim takmičenjima, tako i u domaćem prvenstvu.

"Trudimo se da osvojimo svako takmičenje, ali svesni smo koliko je to teško. Atletiko i Barselona su naši najveći rivali u Primeri, a slično je i u Ligi šampiona, gde imate timove kao što su Čelsi ili Bajern. Biće ovo teška i naporna sezona. Dobro nam ide, nadam se da ćemo ostati na tom putu", poručio je Kros.

Kros je u Real došao ovog leta iz Bajerna i na 26 utakmica postigao jedan gol za "kraljevski" klub.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kros: Kraj iz snova... Idemo dalje

Izvor: Mondo, 21.Dec.2014

Fudbaler Reala posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka rekao da nije mogao da zamisli bolji završetak godine, ali i najavio da će "kraljevi" nastaviti istim putem i u 2015...Real Madrid je u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Marakešu savladao San Lorenco (2:0) i dokopao se četvrte titule...

Nastavak na Mondo...

Kros: Odličan završetak fenomenalne godine

Izvor: Blic, 21.Dec.2014

Fudbaler Reala Toni Kros rekao je posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka da nije mogao da zamisli bolji završetak godine...Real je u finalu u Marakešu savladao San Lorenco rezultatom 2:0 što je za Krosa druga titula u 2014, pošto je u julu sa Nemačkom osvojio SP u Brazilu..."Ovo je fantastičan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.