Kristijano Ronaldo otkriva: Voleo bih da zaigram za jedan od ova dva kluba

Izvor: Blic, 23.Jan.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo otkriva: Voleo bih da zaigram za jedan od ova dva kluba

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je da bi po isteku ugovora sa Realom voleo da zaigra u Brazilu, tačnije u nekom od velikana, Korintijansu ili Flamengu.

"Imam mnogo prijatelja u Brazilu i veoma mi se svidja ta zemlja. Voleo bih da nakon isteka ugovora u Realu zaigram u tamošnjem fudbalu, u nekom od dva najveća kluba - Korintijansu ili Flamengu", rekao je Ronaldo.

Njegov aktuelni ugovor sa šampionom Evrope i sveta ističe 2018. godine, a protekle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je drugi put za redom, ukupno treći, proglašen za najboljeg igrača sveta u konkurenciji Lionela Mesija iz Barselone i Manuela Nojera, golmana Bajen Minhena.

On je ove sezone u svim takmičenjima odigrao za Real 30 utakmica i postigao 36 golova.

Ukoliko bi došlo do eventualnog odlaska u Korintijans, to bi bilo nalik završetku karijere koji je imao legendarni Brazilac, Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ilić najbolji stranac u Mađarskoj

Izvor: B92, 23.Jan.2015

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić, član mađarskog Vesprema, proglašen je za najboljeg internacionalnog igrača u 2014. godini...Iskusni 33. godišnji levi bek, koji je karijeru počeo u lazarevačkoj Kolubari, a potom igrao za Fidelinku, Gorenje, Gumersbah i Kil, jedan je od stubova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.