Krasić se nije dogovorio sa Fenerom, treniraće sa omladincima i uzimaće platu!

Izvor: Press, 10.Feb.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić se nije dogovorio sa Fenerom, treniraće sa omladincima i uzimaće platu!

Bivši srpski reprezentativac kaže da ne želi da odustane od svog novca koji mu po slovu ugovora pripada
Prelazni rok u Engleskoj, Italiji, Španiji, Nemačkoj… je završen, a tek je počeo, na primer, u Rusiji. I tu je Miloš Krasić tražio spas. Povratak na dobro poznato mesto možda bi značio i povratak u fudbalski život bivšeg srpskog reprezentativca, koji čami među omladincima Fenerbahčea. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Međutim, sada je to pod velikim znakom pitanja. Poslednja runda pregovora između plavokosog veziste i čelnika kluba iz Istanbula je propala i pitanje je kada će biti zakazana nova.

 
Do tada Krasić će trenirati sa omladincima pod komandom trenera Hasana Ozdemira i redovno uzimati platu.
“Neću odustati od novca koji mi pripada. Želim da igram, međutim, još nisam pronašao klub koji mi odgovara. Gledam utakmice Fenerbahčea preko TV-a i verujem da će moji saigrači na kraju sezone biti šampioni”, rekao je Krasić.
Krasić je u više navrata govorio da se fitički dobro oseća i da mu je potrebno svega deset dana da uđe u takmičarsku formu.  
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KRASIĆ PORUČIO: Neću Turcima oprostiti ni dinara

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 17:10

Ako ne pronađem klub u Rusiji treniraću sa omladincima Fenera, neću da ostavim 3,45 miliona evra, poručio bivši reprezentativac..Miloš Krasić odlučio je da ostane u Fenerbahčeu do kraja ugovora koji ističe 30. juna 2016. godine...Bivši reprezentativac Srbije sa menadžerom Dejanom Joksimovićem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.