Kranjčar u poslednji čas sprečio trijumf Stouka na terenu KPR-a

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kranjčar u poslednji čas sprečio trijumf Stouka na terenu KPR-a

Peto kolo Premijer lige počelo je duelom u kome je Kvins Park Rendžers na svom terenu u poslednjim trenucima utakmice izvukao bod protiv Stouka - 2:2.

Prva tri gola na utakmici KPR - Stouk siti postignuta su posle centaršuteva. Gosti su najpre poveli u 11. minutu kada je na dodavanje Mozesa sa leve strane Piter Krauč odlično reagovao i, nadvisivši Rija Ferdinanda, glavom proigrao Mamea Birama Diufa koji je, takođe glavom, prvi promenio rezultat, da bi se na predah otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez da je neka ekipa imala prednost jer je Koker poravnao na 1:1, isto udarcem glavom.

Na "Loftus roudu" gosti su poveli i drugi put, i to preko Krauča, koji je u 51. minutu iskoristio niski centaršut Viktora Mozesa da šutem pogura Stouk ka trijumfu, no takav ishod sprečio je hrvatski internacionalac Niko Kranjčar. On je u 89. minutu odlično izveo slobodan udarac sa desne strane, prebacio živi zid i matriravši Asmira Begovića, postavio konačnih 2:2.

Premijer liga, 5. kolo

Subota:

KPR - Stouk 2:2
(1:1)

(Koker 42, Kranjčar 89 - M.B. Diuf 11, Krauč 51)

16.00 Aston Vila - Arsenal

16.00 Barnli - Sanderlend

16.00 Njukasl - Hal siti

16.00 Svonsi siti - Sautempton

18.30 Vest Hem - Liverpul

Nedelja:

14.30 Lester siti - Mančester junajted

14.30 Totenhem - VBA

17.00 Everton - Kristal Palas

17.00 Mančester siti - Čelsi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kranjčareva lepotica upropastila šou Pitera Krauča (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014

Zrno po zrno - pogača! Ovom krilaticom očigledno se vodi KPR Harija Rednapa, koji je na jedvite jade uspeo da stigne do novog, zlata vrednog boda u susretu sa Stoukom i konačno se trgne "kandži" opasne zone - 2:2...A, najveću zaslugu za veliku radost navijača na Loftus Roudu ima hrvatski internacionalac,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Remi KPR-a i Stouka

Izvor: Press, 20.Sep.2014

Gosti su prvi došli do prednosti golom Mame Biram Dijufa na startu utakmice, nakon što je Piter Krauč u skoku nadvisio Rija Ferdinanda i asistirao Senegalcu za pogodak...Krajem prvog dela igre izjednačio je Stiven Kolker, ali je ubrzo Krauč postigao gol i doneo novu prednost ekipi menadžera Marka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.