Kopa: Ćezena lovi Sasuolo, Đenova vreba Lacijale

Izvor: N1 televizija, 18.Jan.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopa: Ćezena "lovi" Sasuolo, Đenova "vreba" Lacijale

Italijanski kup ove sezone nije doneo mnogo iznenađenja, favoriti su uglavnom prolazili bez većih problema, a nas u sredu dva veoma neizvesna duela u borbi za plasman među osam najboljih.

Prvi meč na programu je od 17:30h, a koplja će ukrstiti Sasuolo i Ćezena. Klub iz predgrađa Modene važi za favorita protiv tima koji se takmiči u Seriji B i kome ne ide baš najbolje u borbi za opstanak, ali su zato u kupu jedini drugoligaš koji je „preživeo“, s‘ obzirom da je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u prvom meču 8/finala Napoli eliminisao Speciju.

Ipak sa velikim iskorakom u najmasovnijem takmičenju porasle su i ambicije kluba koje bi mogle surovo da budu ugašene. U dosadašnjih šest međusobnih okršaja Sasuolo je sa četiri trijumfa i dva remija znatno uspešniji, a da li će i ovoga puta potvrditi dominaciju ili će svojim navijačima prirediti neprijatno iznenađenje odgovor ćemo dobiti uz direktan prenos na SK HD, kao i na SK4.

Druga utakmica startuje u 21h, a rivali na travnatoj podlozi u „večnom gradu“ biće Lacio i Đenova. Dva kluba sa potpuno različitim ambicijama ove sezone, sastav iz Rima se bori za izlazak na evro scenu, dok je četa mladog trenera iz Hrvatske Ivana Jurića u donjoj polovini tabele i kako stoje stvari opstanak u ligi i mesto u zlatnoj sredini biće veliki uspeh.

Tradicija je na strani Đenove, međutim trenutna i to znatno bolja forma ide na ruku Laciju, koji je na poslednjih pet zvaničnih mečeva zabeležio četri pobede i jedan poraz, dok je klub koji je samo jednom osvojio „Coppa Italia“ u svojoj 124. godišnjoj istoriji upisao jedan trijumf uz četiri vezana poraza. Ove sezone pomenuti rivali odmerili su snage 20.11.2016. godine kada je četa Simonea Inzagija slavili sa 3:1 u okviru 13. kola Serije A. U meču sa stadiona Olimpiko možete uživati uz direktan prenos na SK2.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.