Komo mogao da angažuje Mesija?!

Izvor: B92, Beta, 18.Feb.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komo mogao da angažuje Mesija?!

Predsednik Đenove Enriko Preciosi izjavio je da je bio u prilici, dok je bio na čelu Koma, da angažuje poznatog fudbalera, argentinca Lionela Mesija.

Preciosi je, u razgovoru za "Korijere delo Sport", naglasio da je u proleće 2003. godine, kada je Komo poslednji put igrao u Seriji A, dobio ponudu da angažuje Argentinca. "Mesi je bio veoma mlad i talentovan igrač i rečeno mi je da ga možemo kupiti za 50.000 dolara. Direktori kluba su, međutim, stopirali taj transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i on je ostao u podmlatku Barselone", kazao je on.

Preciosi je rekao da je Komo imao šansu da angažuje i veznog igrača Lacija, Argentinca Kristijana Ladezmu.

"On je nekoliko nedelja proveo u Komu i trenirao sa prvim timom. Nismo ga angažovali zbog tehničkih problema", naveo je Preciosi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komo odbio da kupi Lea Mesija!?

Izvor: Mondo, 18.Feb.2010

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Đenove Enriko Preciosi izjavio je da je bio u prilici, dok je bio na čelu Koma, da angažuje trenutno najboljeg fudbalera sveta, Argentinca Lionela Mesija.

Nastavak na Mondo...

Komo bio u prilici da kupi Mesija za 50.000 dolara

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Feb.2010

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Djenove Enriko Preciosi izjavio je da je bio u prilici, dok je bio na čelu Koma, da angažuje trenutno najboljeg fudbalera sveta, argentinca Lionela Mesija. Preciosi je, u razgovoru sa novinarom "Korijere delo Sporta", naglasio da je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.