Koliko M-Will i Cirbes znaju Srbiju

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko M-Will i Cirbes znaju Srbiju

Markus Vilijams i Majk Cirbes odlično su se snašli u Beogradu i Crvenoj zvezdi, a kako bi to proverila, Evroliga je organizovala mali kviz.

Američkom pleju i nemačkom centru postavljeno je sedam pitanja u vezi sa Srbijom i Zvezdom, a pobedu je za dlaku odneo Vilijams – pobedio je sa 4:3.

Najviše problema Cirbes i Vilijams imali su da ’lociraju’ treću boju grba Zvezde, osim crvene i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bele, a Amerikanac je kao iz topa znao kada je klub osnovan.

Poznati spomenik u Beogradu?

Vilijams: Hram Svetog Save

Tipično srpsko jelo?

Cirbes: Ćevapčići

Recite nešto na srpskom?

Vilijams: Smrda (Stinky guy)

Ko je kapiten Zvezde?

Cirbes: Luka Mitrović

Koji igrač je proveo najviše u klubu?

Vilijams: Branko Lazić

Boje grba?

Cirbes: Crveno, belo i zlatno

Kad je klub osnovan?

Vilijams: 1945.

Pogledajte video od 19.50:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vilijams protiv Cirbesa: Ko zna više o Srbiji, Beogradu i Zvezdi? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2014

Jedan na jedan - Markus Vilijams protiv Majka Cirbesa. Nisu se dvojica igrača Crvene zvezde takmičili na parketu već u kvizu znanja o Srbiji, Beogradu i timu u čijem dresu igraju koji je organizovala Evroliga.Pregršt veoma interesantnih pitanja, a pobedu je u neizvesnoj završnici odneo američki...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.