Kolašinac peti u finalu, Terzić, Jelača i Španović sigurne

Izvor: 24sata, 13.Avg.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac peti u finalu, Terzić, Jelača i Španović sigurne

Atletičar Asmir Kolašinac zauzeo je sinoć peto mesto u finalu u bacanju kugle, na Evropskom prvenstvu u Cirihu. Kolašinac je do petog mesta došao hicem od 20 metara i 55 centimetara u poslednjoj, šestoj seriji.

REZIME - Plasman u finale izborile su Amela Terzić u trci na 1.500 metara, Tatjana Jelača u bacanju koplja i Ivana Španović u skoku udalj, dok je Emir Bekrić obezbedio mesto u polufinalu trke >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << 400 metara prepone.

Tamara Marković nije uspela da se plasira u polufinale trke na 400 metara, ali se zato Miloš Raović plasirao u polufinale u istoj disciplini. Polufinala su na programu u sredu od 18.45 časova.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Kolašinac peti u finalu, zlato za Štorla

Izvor: SandzakPress.net, 13.Avg.2014

Sjenica – Reprezentativac Srbije Asmir Kolašinac zauzeo je večeras peto mjesto u finalu u bacanju kugle, na Evropskom prvenstvu u Cirihu. Ovaj 29-godišnji atletičar iz Sjenice je do petog mesta došao hicem od 20 metara i 55 centimetara u poslednjoj, šestoj seriji. On je u drugoj seriji bacio...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.