Kolarov na prijemu zbunio gradonačelnika Mančestera /video/

Izvor: Blic, 26.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov na prijemu zbunio gradonačelnika Mančestera /video/

Reprezentativac Srbije i član Mančester sitija Aleksandar Kolarov bio je toliko raspoložen na prijemu kod gradonačelnika Mančestera da je rešio da se našali s njim.

Na kraju prošle sezone, fudbaleri Sitija su povodom osvajanja FA Kupa pozvani na prijem kod gradonačelnika kada je Kolarov u društvu Edina Džeka dodirnuo prvog čoveka grada a kada se ovaj okrenuo, pravio se kao da nema veze s tim.

Dok je gradonačelnik posumnjao da ga je dotakao Vensan Kompani, dotle su se Kolarov i Džeko silno zabavljali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAROV IGRAO ZUCE SA GRADONAČELNIKOM MANČESTERA

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011

Urnebesna komedija...Detalj s proslave uspešne sezone Mančester sitija, gde se Aleksandar Kolarov šali na račun gradonačelnika Mančestera, oduševio je, sa četiri meseca zakašnjenja, sve navijače u Srbiji. Na snimku koji je osvanuo na Jutjubu vide se srpski reprezentativac, Edin Džeko i kapiten...

Nastavak na Kurir...

Šaljivdžija Kolarov

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2011

Prilikom proslave osvojenog prvog trofeja FA kupa, posle 1969. godine, srpski reprezentativac i član Mančester sitija Aleksandar Kolarov dobro se zabavljao na prijemu kod gradonačelnika Mančestera.

Nastavak na Sportal.rs...

Kolarov se našalio sa gradonačelnikom Mančestera!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Sep.2011

Fubaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov je na prijemu kod gradonačelnika Mančestera povodom osvajanja FA Kupa bio dobro raspložen pa se, van svakog protokola, našalio sa prvim čovekom grada. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.