Kobi opet jaše

Izvor: Mondo, 05.Okt.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi opet jaše

Veteran iz redova Lejkersa vratio se na parket u pripremnoj utakmici protiv Jute posle duge pauze nakon operacije ramena.

Foto: AP Photo/Marco Garcia

Kobi Brajant ponovo igra. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa zaigrao je prvi put posle duge pauze nakon operacije ramena na meču protiv Jute.

"Jezeraši" su ubedljivo poraženi u noći između nedelje i ponedeljka (71:90), a veteran je odigrao prvu četvrtinu.

Ubacio je pet poena (postigao i jednu trojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz tri pokušaja), ali je bilo evidentno da je višemečni izostanak poremetio njegove "nišanske sprave". Kobi je duel okončao šutom iz igre 1/5.



Izvor: Youtube

Kod Jute najbolji je bio Derik Fejvors sa 16 poena i devet skokova, dok je kod Lejkersa odskočio Luis Vilijams sa 14 pogodaka.

Duel uoči nove sezone u NBA ligi su odigrali su i Majami i Šarlot. U ekipi Hita zaigrao je i Kris Boš, koji je zbog plućne embolije propustio završetak prethodne sezone, ali kao i Brajant u povratničkom meču doživeo je poraz. Hornetsi su slavili rezultatom 90:77.

Boš je bio najzapaženiji igrač Majamija sa 14 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok su kod Šarlota blistali Brajan Roberts sa 21 poenom i Kemba Voker koji je upisao 17 pogodaka.

U trećoj utakmici večeri Toronto je pred domaćom publikom na predsezonskoj premijeri savladao Los Anđeles Kliperse sa ubedljivih 93:73. Kod domaćina najefikasniji je bio Kajl Lauri sa 26 poena za 21 i po minut proveden na parketu, dok je kod Klipersa Džej Džej Redik postigao 15, a Blejk Grifin 14 poena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kobi Brajant ponovo na terenu!

Izvor: Blic, 05.Okt.2015

U pripremnoj utakmici između Los Anđeles Lejkersa i Jute, na parket se, posle duže pauze zbog operacije ramena, vratio Kobi Brajant...Popularni "jezeraši" su u ovoj utakmici ubedljivo poraženi (71:90), a Kobi je odigrao prvu četvrtinu...Ubacio je pet poena. Imao je 1 od 3 šuta za tri poena i 1...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.