Ko pipne Mbapea - prijava!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko pipne Mbapea - prijava!

Dosta im je više - Monako je optužio nekoliko najvećih evropskih klubova da su na nedozvoljen način kontaktirali napadača Kilijana Mbapea povodom mogućeg transfera.

Monako je naveo u saopštenju da je nekoliko "važnih evropskih klubova", kontaktirala 18-godišnjeg Mbapea bez dozvole. Francuski šampion nije naveo o kojim klubovima se radi.

Francuski klub bi mogao da zatraži od Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) i francuske lige da pokrenu disciplinski postupak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto smatra da su klubovi prekršili pravila.

Prema pravilima Fifa, klub koji namerava da potpiše ugovor sa profesionalnim igračem, mora, pre nego što počne pregovore sa samim fudbalerom, pisanim putem o tome da obavesti njegov klub.

BBC je naveo da je Mančester siti jedini klub koji je optužen. Siti je odbio da komentariše to.

Arsenal je želeo da dovede Mbapea, a Monako je, navodno, u junu odbio ponudu londonskog kluba od 87 miliona funti.

Mbape se probio na svetsku scenu prošle sezone, on je u 44 utakmica postigao 26 golova za Monako, koji je tada osvojio šampionsku titulu prvi put posle 17 godina i plasirao se u polufinale Lige šampiona.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Monako optužio nekoliko najvećih evropskih klubova

Izvor: Beta, 20.Jul.2017

Fudbalski klub Monako optužio je danas nekoliko najvećih evropskih klubova da su na nedozvoljen način kontaktirali napadača Kilijana Mbapea povodom mogućeg transfera.Monako je naveo u saopštenju da je nekoliko "važnih evropskih klubova", kontaktirala 18-godišnjeg Mbapea bez dozvole. Francuski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.