Ko je gazda u Napulju? Vi navijači, stalno plačete i kukate, samo ste u tome dobri!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je gazda u Napulju? Vi navijači, stalno plačete i kukate, samo ste u tome dobri!

Navijači Napolija spadaju u grupu najtvrdokornijih u Italiji, pa i celoj Evropi. Uostalom, setimo se da je pre samo tri meseca ceo continent brujao o zbivanjima sa finala Kupa sa Fjorentinom koje je počelo tek pošto je kapiten Marek Hamšik dobio dozvolu svemoćnog vođe navijača Đenara De Tomaza, sina poznatog mafijaša iz klana Kamora. Ali, i nad popom ima pop, a Napulj je baš "religiozan grad".

Naime, kontroverzni predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inače čuveni filmski producent, nije se libio da pred revanš sa Atletik Bilbaom u plej ofu za Ligu šampiona žestoko odbrusi jednom navijaču koji je stigao u Španiju. A on je samo zamolio da se De Laurentis još malo potrudi do finiša prelaznog roka i na San Paolo privoli još nekog "kapitalca". Izgleda, ipak, da je bio previše naporan.

"Uvek bre plačete i kukate. Vi navijači ste samo u tome dobri. Prvo plačete, onda kukate", vidno iznerviran bio je De Laurentis.

Na pamet nam padaju tri opcije. Prvo, da u Španiji nije razgovarao sa nekim od "istaknutijih" ljudi sa tribine. Druga, da je snimajući filmove pokupio kako da glumi opasnog mangupa. I treća – da stvarno jeste opasan mangup.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.