Klop: Nisam izgubio volju za poslom

Izvor: B92, 11.Okt.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Nisam izgubio volju za poslom

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da nije izgubio strast za fudbalom i poslom.

Njegova ekipa veoma je loše počela sezonu u Bundesligi sa četiri poraza u sedam kola, dok u Ligi šampiona ima dva trijumfa.

Jedan od razloga je i veliki broj povređenih igrača, tako sa terena trenutno odsustvuju Gindoan, Rojs, Sahin, Blažčikovski i Mhitarjan.

Bez obzira na to ima punu podršku svih u klubu i ističe da strast za poslom nije prestala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
“Da sam izgubio veru, a nisam, bilo bi teško nositi se s ovom situacijom. Nisam izgubio ni strast. U ovakvim okolnostima moramo da nastavimo naporno da radimo i zajedno izađemo iz ove situacije.”

Klop veruje da se ovo teško stanje u maju može pretvoriti u bajku ukoliko stvari krenu nabolje.

“Sad je tako kako je, možemo samo da napredujemo i da se na kraju sve završi na najbolji način. Za deset godina možemo reći: Da li se sećate 2014. godine? Sa osam igrača iz prvog tima i trojicom mladih smo počeli, a da li se sećate kako se završilo u maju 2015?”

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klop: Iz problema ćemo izaći još jači

Izvor: Press, 11.Okt.2014

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop odbacio je danas optužbe da se promenio i "izgubio oštricu i borbenost", iako je njegova ekipa zabeležila veoma loše rezultate na startu Bundeslige. . Borusija je izgubila četiri...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.