Klipersi razočarali čak i Džeka Nikolsona, Vašington tuguje, Indijana protiv šampiona!

Izvor: Blic, 16.Maj.2014, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi razočarali čak i Džeka Nikolsona, Vašington tuguje, Indijana protiv šampiona!

Vašington i Klipersi nisu uspeli da produže četvrtfinalnu seriju, pa smo posle šest utakmica dobili polufinaliste u NBA ligi: Indijana je savladala Vizardse sa 93:80 za ukupnih 4:2 u pobedama, a identičan je rezultat posle trijumfa Oklahome nad timom iz Los Anđelesa sa 104:98.

Posle anuliranja prednosti Klipersa u petoj utakmici za pobedu, Oklahoma je i u šestoj već posle prve četvrtine na -14 morala da juri preokret, a presudila je serija 30:10. Bili su gnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijači na sudije zbog odluka u završnici, naročito posle faula u napadu Grifinu tri minuta pre kraja, pa je usledila duža pauza posle tajm-auta, kako bi se obrisao parket zbog pića koje je poletelo prema arbitru Edu Maloju. Ubrzo je zbog faulova Grifin i konačno otišao na klupu, a Vestbruk i Durant su mirnom rukom sa linije penala priveli meč kraju.

uskoro opširnije...

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vašington,   Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klipersi razočarali Džeka Nikolsona uz ljutnju na sudije, Indijana protiv šampiona!

Izvor: Blic, 16.Maj.2014

Vašington i Klipersi nisu uspeli da produže četvrtfinalnu seriju, pa smo posle šest utakmica dobili polufinaliste u NBA ligi: Indijana je savladala Vizardse sa 93:80 za ukupnih 4:2 u pobedama, a identičan je rezultat posle trijumfa Oklahome nad timom iz Los Anđelesa sa 104:98...Posle anuliranja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.