Klipersi ipak ne žele srpskog centra i Delfina, Raduljici milion i po dolara

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klipersi ipak ne žele srpskog centra i Delfina, Raduljici milion i po dolara

Los Anđeles Klipersi odustali su od dovođenja Miroslava Raduljice i Karlosa Delfina, kojima će ipak morati da isplaćuju zagarantovane sume ugovora.

Delfino i Raduljica su u utorak bili deo trejda sa Milvokijem koji je dobio Džereda Dadlija i prvog pika na draftu 2017. godine, ali su Klipersi saopštili da ipak neće računati na njih dvojicu.

Tim iz Los Anđelesa je na taj način otvorio prostor u budžetu od 3.5 miliona dolara, a među pikovima za dovođenje je veteran Rej Alen. Raduljica će na osnovu jednogodišnjeg ugovora ipak dobiti od Klipersa 1.5 miliona dolara, dok će Delfinu bitti isplaćena suma od 3.25 miliona dolara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.