Kiša i sneg odlažu nastavak PLS

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša i sneg odlažu nastavak PLS

Sve je izvesnije da prvoligaši ovog vikenda neće igrati

Sva je prilika da na prvoligaškim terenima ovog vikenda neće biti fudbala! Nastavak prvenstva planiran je za subotu 7. mart, međutim, jaka kiša i snežne padavine u pojedinim delovima zemlje po svemu sudeći dovešće do odlaganja 16. kola.

"Prema poslednjim informacijama u Užicu već ima 20 centimetara snega, u Petrovcu na Mlavi pada jaka kiša, u Borči i najmanje padavine prave velike probleme... Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bih da prejudiciram, ali sve sluti na odlaganje", izjavio je za Sport komesar ta takmičenje Prve lige Srbije Branko Stojaković.

Ono što predstavlja osnovni problem jeste crveni meteo-alarm RHMZ. Takođe, glavni udar nevremena najavljuje se za petak. U svakom slučaju Stanković je jučerašnji dan proveo na vezi sa klubovima domaćinima, a tako će biti i danas, sve do donošenja konačne odluke.

(foto: starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRVA LIGA SRBIJE: Start odložen zbog kiše i snega

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova start prolećnog dela Prve lige Srbije odložen je za sedam dana.  U Užicu, Mrštanima, Kraljevu i Surdulici tereni su prekriveni snegom, dok je teren vodom prekriven u Mlavi i Borči.  Komesar lige Branko Stojaković odlučio je da se 16. kolo odloži za 14....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.