Kirjos slomio Karlovića, za koji sat opet na terenu

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos 'slomio' Karlovića, za koji sat opet na terenu

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Ivom Karlovićem iz Hrvatske u meču koji je u četvrtak prekinut zbog nevremena.

Kirjos je do pobede nad Karlovićem došao sa 4:6, 7:6 (8:6), 6:3, posle jednog sata i 57 minuta.

Mladog Australijanca u četvrtfinalu kasnije tokom dana čeka susret sa boljim iz duela između dvojice Španaca Rafaela Nadala i Alberta Ramos-Vinjolasa.

Karlović je u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prekida u četvrtak uveče vodio 4:3, da bi po nastavku meča obojica bili sigurni na svojim servisima. Baš kada je Kirjos servirao za ostanak u prvom setu, Karlović mu je pružio veliki otpor, pa je lako i brzo stigao do dve brejk šanse i prvu je iskoristio.

Drugi set je doneo manje uzbuđenja, pošto se igralo gem za gem, bez ijedne brejk šanse, pa se ušlo u taj-brejk. Australijanac je sve vreme držao prednost, ali je tek u borbi na razliku uspeo da izbori treći set u kojem je nastavio tamo gde je stao u drugom. U četvrtom gemu je napravio prvi brejk na meču i potom je održavao prednost i u osmom gemu imao šansu da završi meč, ali se Karlović odbranio. Međutim, Kirjos je već u narednom gemu bez izgubljenog poena rešio taj duel.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 4.973.120 dolara i možete da ga pratite na kanalima Sport kluba.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nadalu jedan set dovoljan da sruši Ramos-Vinjolasa

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2017

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad svojim sunarodnikom Albertom Ramos-Vinjolasom. Od ponedeljka najboljeg tenisera sveta kasnije tokom dana čeka susret sa Australijancem Nikom Kirjosom...Nadal je protiv Ramos-Vinjolasa slavio sa 7:6 (7:1), 6:2,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.