Kik boks turnir u subotu se na Crvenom  Krstu

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik boks turnir u subotu se na Crvenom Krstu

U dvorani Sportskog društva Radnički na Crvenom Krstu u subotu će u organizaciji Kik boks saveza Beograda biti održano gradsko takmičenje.

Istog dana boriće se takmičari i u konkurenciji seniora, kadeta i juniora, a na osnovu velike masovnosti na prošlim takmičenjima, očekuje se učešće više od stotinu boraca.

Osnivač i trener novobeogradskog kik boks kluba Makoto, Duško Stojanović, istakao je da je u konkurenciji seniora njegov pulen Miloš Barta favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za osvajanje trofeja u disciplini do 86 kilograma.

„Barta je više puta bio prvak Beograda, ali su ga povrede i manji zdravstveni problemi omeli da ostvari veće uspehe. Smatram da je prevazišao sve to, dobro je trenirao i nadam se da će na ovom takmičenju ostvariti dobar rezultat”, objašnjava trener „Makota”, koji će na prvenstvu Beograda imati još dvojicu takmičara u seniorskoj konkurenciji, Rastka Ilića (do 71 kilograma) i Igora Stefanovića (do 86 kilograma).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.