Kešelj: Pobeda za kraj 2009.

Izvor: B92, 21.Dec.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kešelj: "Pobeda za kraj 2009."

Košarkaši Crvene zvezde poslednji meč u 2009.godini igraju na svom parketu protiv ekipe Budućnosti u okviru 14.kola NLB lige.

U prvom meču "drugog kruga" Zvezda nema izbora, ukoliko želi da ostane u "poteri" za vodećima. U prvom takmičarskom meču sastav koji je vodio sa klupe Aco Petrović prilično lako je izgubio u "Morači", ali je ekipa sa jednim odigranim turnirom i nekoliko prijateljskih utakmica, tek počela da se uigrava:

"Nije tajna da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više nemamo prava na grešku. Ostali smo dužni navijačima koji su na Svetog Nikolu došli da nas bodre protiv Bosne bolju partiju i prilika za to je već u utorak. Daleko od toga da se radi o naivnom protivniku, uostalom prvi deo lige završili su sa pozitivnim skorom. Goran Jeretin,nekadašnji kapiten Zvezde daje ton njihovoj igri uz Simonovića, Dragičevića i Vitkovca. Neće biti lako, ali bodovi su imperativ", kaže jedan od najboljih u susretu sa Bosnom, Marko Kešelj.

Zvzedini košarkaši pamte i poslednji duel u prošlom prvenstvu u Podgorici. Poslednji sekund odlučio je sa koje će pozicije crveno-beli u plej-of.

"Kako da zaboravimo taj meč, odigrali smo perfektno prvo poluvreme, da bi sve prosuli u poslednjoj sekundi. Ipak, svaka utakmica je drugačija, tako će biti i u utorak. Podgoričani su dobili FMP u subotu, u seriji su od tri pobede u regionalnom takmičenju i dolaze u Pionir da se nadigravaju. Verujem da nama imperativ pobede neće predstavljati teret, naprotiv. Izvukli smo pouke nakon utakmice sa Bosnom i želimo da 2009. godinu završimo sa pobedom", kaže Nemanja Bjelica.

Utakmica Crvena zvezda-Budućnost igra se u utorak od 19 sati i 30 minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Kešelj: Bodovi moraju ostati u Beogradu

Izvor: Danas, 21.Dec.2009

- Košarkašima Crvene zvezde je sigurno prva asocijacija na početak sezone u NLB ligi duel sa ekipom Budućnosti. Čini se da je taj meč nagovestio dosta promenljivu igru i pomalo neočekivane rezultate srpskog predstavnika u prvom delu ovog regionalnog takmičenja. Priliku da delimično nadoknade...

Nastavak na Danas...

Vujošević: Biće teško s "panterima"

Izvor: Sportal.rs, 22.Dec.2009, 14:25

Košarkaši Partizana gostovaće u Železniku u okviru 14. kolu regionalne košarkaške NLB lige. Crno-beli posle 12 odigranih utakmica (uz meč manje) imaju osam pobeda, dok su košarkaši FMP, takođe uz utakmicu manje, na 12.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.