Ker: Kari verovatno neće igrati

Izvor: MVP.rs, 05.Maj.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker: Kari verovatno neće igrati

Prva zvezda tima će, kako stvari stoje, propustiti i treću utakmicu serije sa Blejzersima.

Ekipa Golden Stejta je u noći između utorka i srede savladala Portland i na taj način povela sa 2-0 u plej-of seriji polufinala Zapadne konferencije NBA lige. Igrači su u sredu bili oslobođeni treninga, a u četvrtak su se vratili na posao. Iako se očekivalo, prema izjavama iz tabora Voriorsa, povratak Stefana Karija na teren će biti prolongiran.

Prva zvezda branioca >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << titule se oporavlja od povrede kolena zarađene u četvrtoj utakmici prve runde doigravanja protiv Hjustona. Oporavak, prema rečima trenera ekipe Stiva Kera, teče dobro.

"Sve je nestalo veoma brzo. Nije bilo nikakvih problema", istakao je Ker, a kada je upitan da li će Stef Kari igrati na trećem meču protiv Blejzersa dao je sledeći odgovor:

"Verovatno ne".

Kako vode sa 2-0 u seriji, logično je da Voriorsi ne žure sa povratkom prve zvezde tima na teren. Uz to, pobedama bez Karija ostatak tima podiže sopstveno samopouzdanje, pa će Voriorsi biti još opasniji tim kada se prvi plejmejker vrati na parket.

Treća utakmica polufinalne serije Zapada između Golden Stejta i Portlanda igra se u noći između subote i nedelje od dva sata i 30 minuta posle ponoći. A, u noći koja je pred nama, od dva sata, na "Sportklubu 1" možete da gledate direktan prenos druge utakmice polufinala Istoka između Toronta i Majamija.

(foto: Ezra Shaw / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.