Kazns: Vi ste moja porodica

Izvor: MVP.rs, 22.Feb.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazns: Vi ste moja porodica

Dirljiva poruka novog centra Pelikansa.

Sakramento je na Draftu 2010. godine sa pete pozicije izabrao centra sa Kentakija i u njemu dobio lidera za budućnost. Demarkus Kazns je iz sezone u sezonu pružao sve bolje partije, ali ekipa nije stigla do plej ofa. Prva zvezda tima je često izražavala svoje nezadovoljstvo u javnosti, u prestonici Kalifornije je napravljena negativna atmosfera i rastanak je, čini se, bio jedino rešenje.

U noći kada je odigrana Ol >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << star utakmica prvi operativac Kingsa, Vlade Divac, je postigao dogovor sa Nju Orleansom i svoju jedinu zvezdu poslao u Pelikanse. Čini se da je legendarni srpski centar napravio loš dogovor, jer za Kaznsa nije dobio gotovo ništa. Rastanak je teško pao i navijačima i mladom centru.

"Reči ne mogu da opišu koliko mi teško pada činjenica da moram da napustim Sakramento i ljude koje sam upoznao u njemu. Dao sam vam sve i vi ste mi uzvratili. Najbolji navijači na svetu, samo želim da znate da mi je vaša podrška bila sve na svetu. Teško je poverovati da je prošlo sedam godina od kada se klinac iz Alabame pojavio u Sakramentu, uplašen i bez ikoga", napisao je Kazns na svom Instagram profilu i dodao:

"Kada pogledam unazad, vreme provedeno sa vama ne bih menjao ni za šta na svetu. Upoznao sam mnogo divnih ljudi i veliki broj njih je učinio da se osećam kao kod kuće od prvog dana. Svako od vas je odigrao važnu ulogu u mom životu i pomogao mi da postanem osoba kakva sam danas. Ja vas ne smatram navijačima, vi ste moja porodica. Nekoliko hiljada kilometara to neće promeniti. Hvala ti Sakramento".

Popularni Bugi je već stigao u Nju Orleans. On je zadužio dres sa brojem 0, umesto broja 15 koji je nosio u srednjoj školi, na Kentakiju i u Sakramentu. On trenutno igra najbolju sezonu u svojoj karijeri. Na 55 utakmica u dresu Kingsa je prosečno beležio 27.8 poena, 10.7 skokova i 4.9 asistencija. Ostaje da se vidi kako će trener Alvin Džentri i njegov stručni štab napraviti igru sa dva dominatna visoka igrača.

(foto: Garrett Ellwood)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.