Kaudi menja De Koloa

Izvor: MVP.rs, 21.Avg.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaudi menja De Koloa

Galski petlovi su pronašli zamenu za povređenog beka CSKA.

Francuska reprezentacija će na Svetski kup u Španiju otići poprilično oslabljena, bez nekolicine bitnih igrača. Toni Parker, Žoakim Noa, Aleksi Ažansa, Kevin Serafan i Nando de Kolo su samo neka od imena koja se neće naći među putnicima u Španiju.

Iako je trebalo da bude jedan od važnijih igrača na bekovskim pozicijama, De Kolo je zbog povrede otpao sa spiska, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a njega će zameniti Čarls Kaudi, košarkaš Le Mana.

Francuska će takmičenje u Španiji početi u Grupi A, gde će joj rivali biti: Brazil, Španija, Srbija, Iran i Egipat. Prvi meč igraju 30. avgusta protiv Brazila.

 

SPISAK

Plejmejkeri: Tomas Ertel, Antoan Dio

Bekovi: Evan Furnije, Edvin Džekson, Čarls Kaudi

Krila: Nikola Batum, Mikael Želabal

Krilni centri: Boris Diao, Žofre Lovernj, Mikael Pjetrus

Centri: Ian Mahinmi, Rudi Gober

(foto: sport24.lefigaro.fr)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.