Katarina Simonović uz državni rekord isplivala do polufinala prvenstva Evrope

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Simonović uz državni rekord isplivala do polufinala prvenstva Evrope

Naša plivačica Katarina Simonović plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Berlinu u disciplini 200 metara slobodnim stilom.

Simonovićeva je pobedila u svojoj, prvoj kvalifikacionoj grupi, i to novim državnim rekordom od 2:00,92, pa je  u ukupnom plasmanu zauzela 14. mesto, sasvim dovoljno da se nađe među 16 polufinalistkinja.

Borba za finale na programu je ovog petka od 18.18.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonovićeva u polufinalu na 200m slobodno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2014

Srpska plivačica Katarina Simonović plasirala se danas u polufinale na 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Berlinu...Simonović je bila prva u svojoj kvalifikacionoj grupi, a trku je završila za dva minuta i 92 stotinke, što je novi nacionalni rekord u disciplini 200 metara slobodnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Basaraba bez finala na 1.500 metara na plivačkom prvenstvu Evrope

Izvor: Blic, 22.Avg.2014

Naša plivačica Andrea Basaraba nije uspela da se plasira u finale trke na 1.500 metara slobodnim stilom na šampionatu Evrope čiji je domaćin Berlin...Basaraba je bila druga u svojoj kvalifikacionoj grupi zahvaljujući rezultatu od 17 minuta i 20,73 sekundi, ali je u konačnom poretku zauzela21....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.