Karadžić: Rama mi je čestitao i napravili smo par fotografija

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Rama mi je čestitao i napravili smo par fotografija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je posle pobede protiv Albanije u Elbasanu da je vidan napredak državnog tima, ali i upozorio da nikako ne sme da zavlada euforija.- Ne smemo da padnemo u euforiju, ali smatram da ova pobeda dosta toga menja. Rezultat je uvek važan, iako nam ova pobeda, nažalost, ne znači plasman na EURO. Međutim, ova ekipa pokazuje da reprezentacija napreduje i da u trenutku kada je bez sedam-osam ključnih igrača, koji nisu igrali ili su danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ispali, jasno govori da ima fond igrača i perspektivu - rekao je Karadžić.Kako je istakao, Srbija će izboriti učešće na velikom takmičenju u narednom periodu.- Svaki dan rastemo i verujem da će „A” tim vrlo brzo doći do rezultata koji ljudi očekuju iz prostog razloga što se radi kvalitetno i vidim kakvo je okruženje oko nas.Karadžić je naveo da je boravak srpske delegacije na stadionu „Elbasan Arena” protekao bez incidenta.- U dva navrata, u pauzi i posle utakmice, prišao mi je albanski premijer Rama i čestitao, čak smo napravili i par fotografija, što je lično on želeo. Bio je pozitivan. čestitao je uz reči: To je fudbal. Sve je danas bilo na najvišem nivou i osećali smo se bezbedno. Direktor policije je noć pre utakmice dva sata sa mnom razgovarao i on je vodio celu organizaciju. Čestitam mu i zahvalan sam što su uspeli - rekao je predsednik FSS.Karadžić je napomenuo da zahvaljuje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i premijeru Aleksandru Vučiću na brizi i uloženom trudu da boravak nacionalnog tima u Albaniji bude bezbedan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TOMISLAV KARADŽIĆ: Ova pobeda je prekretnica za naš nacionalni tim!

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić sa optimizmom je komentarisao budućnost našeg fudbala posle meča sa Albanijom.. . – Rezultat je uvek važan, iako nam ova pobeda ne znači plasman na EURO, nažalost. Ova ekipa pokazuje da reprezentacija napreduje i da u ovom trenutku kada je bez sedam-osam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.