Karadžić: Rama je tražio da se slika sa mnom, nije bilo nikakvih problema

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Rama je tražio da se slika sa mnom, nije bilo nikakvih problema

Predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić otkrio zanimljiv detalj iz svečane lože stadiona u Elbasanu. Premijer Albanije, Edi Rama je u poluvremenu meča sa Srbijom zamolio Toleta za nekoliko zajedničkih fotografija.

- On je sjajan čovek, gospodin. Na poluvremenu je tražio da se slikamo. Napravili smo par snimaka i posle utakmice je čestitao. Hrabro je podneo poraz, kao i Duka predsednik njihovog saveza. Neuspeh im je teško pao, put za plasman na EP ime je otežan i toga su svesni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na kraju treba da se opametimo. Da nije bilo drona u Begradu svima u srpskom fudbalu bi bilo lakše - rekao je Karadžić nakon meča.

Prvi čovek srpskog fudbala se osvrnuo i na veliku pobedu “orlova”.

- Po kvalitetu zaslužujemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Ova pobeda treba da bude početak jednog novog ciklusa i početak operacije zvane Svetsko prvenstvo. Imamo sve uslove za to. I pored toga što je mnogo igrača bilo povređeno u Alabaniji smo pokazali da posedujemo veliki fond momaka na koje može ozbiljno da se računa. To je osnovni preduslov da fudbalska reprezentacija ponovo ima dobre rezultate. Prioritet svih nas je da se plasiramo u Rusiju.

Karadžić smatra da je trijumf Srbije bio “više od igre”.

- Čujem da se slavilo i u Makedoniji i u drugim krajevima sveta gde ima Srba. Ovaj rezultat ne može da stvori euforiju. Moramo da se dobro spremimo za Portugaliju i da probamo da napunimo stadionu. Nije bilo velike tenzije. Diretkor policje je na večeri dan pred meč garantovao bezbednost. Pribojavali smo se ali su ceo dan fantastično odradili. I na stadionu nije bilo problema. Uradili su sve kako treba - završio je Tole.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.