Karadžić: Pred nama je težak put, potrebno nam je jedinstvo za odlazak na EURO

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Pred nama je težak put, potrebno nam je jedinstvo za odlazak na EURO

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da reprezentaciju čeka dug i težak put do plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Pred nama je dug i težak put. Svaka utakmica biće novi test, psihološki i fudbalski, i takmičarski. Svi mi, ujedinjeni kao navijači Srbije, želimo da pomognemo reprezentaciji. Smatram da je osećaj jedinstva kompletne javnosti preko potreban za podizanje samopouzdanja na najviši nivo", napisao je Karadžić za zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << program prijateljskog susreta sa Francuskom.

Srbija će u nedelju 7. septembra od 20.45 u prijateljskoj utakmici dočekati Francusku na stadionu Partizana.

"Budimo jedno, budimo svi kao njih 11. A, onda, jer razloga za optimizam ima mnogo, rezultat neće izostati. Učinimo sve da naš predstojeći meč protiv Francuske bude samo uvod u plasman Srbije na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016.", dodao je Karadžić.

Prema njegovim rečima, Srbija mnogo lepog očekuje od nacionalnog tima u predstojećem periodu.

"Fudbalska Srbija, lično verujem s punim pravom, mnogo toga lepog očekuje od našeg najboljeg nacionalnog tima u naredne dve godine. Jedna nova mlada Srbija je u prethodnom periodu sazrevala, naš kvalitet je narastao, stvorena je generacija u koju verujemo i koja istinski obećava", ocenio je on.

Karadžić je kazao da lepši početak kvalifikacionog ciklusa od prijateljske utakmice sa Francuskom nije mogao da zamisli i da je to uvod "kakav se samo poželeti može".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.