Kapiten Vidić: Drago mi je zbog Berbatova

Izvor: S media, 08.Avg.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Vidić: Drago mi je zbog Berbatova

Nemanja Vidić je sa kapitenskom trakom na ruci prigrabio prvi trofej u novoj sezoni - Komjuniti Šild. Na terenu su bili i Runi i Skols i Van Der Sar, ali je vođa "crvenih djavola" bio srpski defanzivac.

Najbolji naš fudbaler odigrao je još jedan sjajan meč, a po njegovom završetku nije krio oduševljenje zbog pobede protiv Čelsija - 3:1.

- Ovaj meč je bio važan i za mene i za ceo tim. Bila je to poslednja utakmica pre početka Premijer lige i igrali smo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << velikog rivala. Bili smo dobri, a pojedini fudbaleri koji nisu mnogo igrali u pripremnom periodu, dobili su više minuta. Mislim da je ovo samo početak i da ćemo ove sezone osvojiti još trofeja. Pokazali smo energiju i glad za pobedom, a to je uz kvalitet koji posedujemo, najvažnije za osvajanje titule šampiona - ocenio je Vidić.

U redovima Junajteda očigledno vlada odlična atmosfera.

- Svima nam je posebno bilo stalo da Berbatov postigne gol. Bio je pod velikim pritiskom u minulom periodu, pa je njegov treći gol utoliko važniji za ceo tim. Svi mi pokušahcemo da mu pomognemo da nastavi sa efikasnom igrom - kapitenski je zaključio Vidić.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Junajtedu trofej, podigao ga Vidić! (FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Avg.2010

Mančester junajted osvojio prvi trofej u novoj sezoni, pošto je u meču za "Komjuniti šild" (Superkup Engleske) pobedio Čelsi rezultatom 3:1 (1:0).

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.