Kapiten Junajteda daleko od terena, Vidić se vraća oko Nove godine

Izvor: Blic, 02.Nov.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Junajteda daleko od terena, Vidić se vraća oko Nove godine

Loša vest za navijače Mančester junajteda. Kapiten Nemanja Vidić neće zaigrati krajem novembra, kako je ranije najavljeno, već se njegov povratak očekuje mesec dana kasnije.

Posle pauze zbog operacije desnog kolena, koja je urađena krajem septembra, inicijalna prognoza je bila da će Nemanja pauzirati osam nedelja, ali istina je da će biti duže van terena.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uoči utakmice sa Arsenalom rekao da ne očekuje da se Vidić vrati na teren pre decembra.

"Kada pričamo o povratku Vidića, mislim da je u pitanju decembru. Možda zaigra tek tamo negde oko Božića", poručio je Škot.

Podsećanja radi, Vidić je posle sedmomesečne pauze, ponovo zaigrao u avgustu, ali mu je stradao meniskus na desnom kolenu zbog čega je morao na drugu operaciju za godinu dana.

Povezane vesti: Ferguson: Video sam da se Vidić još nije oporavio Vidić: Ne smemo da primamo naivne golove, moramo da uigramo odbranu Ferguson: Vidić će biti spreman za novu sezonu Ferguson: Neću voditi Vidića na letnju turneju, čekam ga u avgustu Ništa od Vidićevog brzog povratka na teren
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić van terena do kraja godine

Izvor: B92, 02.Nov.2012

Nemanja Vidić neće igrati do samog kraja godine, saopštio je Mančester Junajted na zvaničnom sajtu...Najbolji srpski fudbaler bio je ove nedelje u Beogradu, na svečanoj premijeri filma "Artiljero" čiji je jedan od junaka...Vidić će morati na još jednu operaciju, da bi trajno otklonio probleme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.