Kapelo: Sudija rešio meč!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: Sudija rešio meč!

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo bio je očajan posle debakla od Nemaca u osmini finala Svetskog prvenstva (1:4), rekavši da je sudija Urugvajac Horhe Larionda direktno uticao na rezultat.

"Ne mogu da verujem da u današnje vreme, kada imamo sve moguće tehnologije, ne bude priznat čist gol. Mislim da je upravo taj detalj odredio dalji tok utakmice. Igrali smo dobro do 2:1, da je bilo 2:2 uveren sam da bi meč krenuo u našu korist. U drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napravili smo mnogo grešaka, a Nemačka je to surovo kažnjavala iz kontranapada", objasnio je Fabio Kapelo posle meča (1:4), i dodao:

"Moram da priznam da su Nemci odigrali odličan meč, imali su dobre akcije, bili su izvrsno postavljeni na terenu. Ipak, iako smo imali dosta grešaka, sudija Larionda je napravio najveću", završio je selektor Engleza.

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev izrazio je zadovoljstvo i ponos na svoj tim nakon sjajne igre i pobede nad Engleskom.

"Igračima svaka čast! Odigrali su fenomenalan meč. I pored primljenog gola ostali smo mirni. Na poluvremenu sam im rekao da se primire, jer će Englezi morati da se otvore. To se upravo i desilo i mi smo iz kontranapada koristili šanse. Ovo je veliki dan za nemački fudbal. Međutim, moramo da ostanemo mirni i čvrsto na zemlji. Ništa još nismo uradili, čeka nas još posla", rekao je Lev posle utakmice.

Junak Nemačke, dvostruki strelac Tomas Miler, istakao je veliko jedinstvo ekipe tokom utakmice.

"Svi smo disali i ponašali se kao jedan. Kada je takav odnos među igračima na terenu, rezultat jednostavno ne može da izostane. Presrećan sam jer je ovo verovatno najveća pobeda u mojoj dosadašnjoj karijeri. Nadam se da ovde nećemo stati, jer je ovaj tim pokazao da mnogo vredi", rekao je Miler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kapelo: Larionda nas je poslao kući i zato ne dam ostavku

Izvor: GoSerbia.com, 27.Jun.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo optužio je danas sudije za poraz njegove ekipe od Nemačke u osmini finala Svetskog prvenstva.

Nastavak na GoSerbia.com...

KAPELO: SUDIJA NAM NIJE PRIZNAO REGULARAN GOL

Izvor: Kurir, 27.Jun.2010

BLUMFONTEJN - Selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo izjavio je da je odluka sudija da ponište regularan gol njegovog tima u meču osmine finala protiv Nemačke ključ eliminacije sa Svetskog prvenstva. Utakmicu su obeležile brojne sudijske greške od kojih je najozbiljnija nepriznavanje gola...

Nastavak na Kurir...

Činovnik iz Montevidea

Izvor: Danas, 28.Jun.2010, 17:48

Glavna „zvezda“ dosadašnjeg toka Svetskog prvenstva u Južnoj Africi sigurno je Urugvajac Horhe Larionda, sudija koji je svojim odlukama umnogome skrojio neuspeh, pre svih, Srbije i Engleske. Iako je nacionalni tim „urusa“ najprijatnije iznenađenje Mundijala, Forlan i saigrači pali su u senku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.