Kalderon: Murinjo moćniji i od predsednika Reala

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalderon: Murinjo moćniji i od predsednika Reala

Bivši predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon izjavio je španskim medijima da je sadašnji prvi čovek kluba Florentino Perez samo marioneta u rukama trenera Žozea Murinja.
Portugalski stručnjak je prošlog vikenda, 40 minuta pred početak gradskog derbija sa Atletikom (2:0) izašao sam na teren kako bi dozvolio navijačima da mu zvižde nezadovoljni određenim potezima.
To je, prema Kalderonovim rečima, bio još jedan dokaz da Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << misli samo na sebe:
Jedini pobednik u toj situaciji je Murinjo. Ipak, predsednik Reala je tačno znao šta može da očekuje kada je angažovao Murinja. Portugalac je i u prethodnim klubovima pokazao da misli samo na sebe.
On je dodao da Murinjo ne može nikoga da prevari i da je greška uprave Reala što mu je dala veliku moć i ovlašćenja.
Perez je Murinjova marioneta. Predsednik kluba nema nikakvu kontrolu, a očigledno da ni ne želi da pokaže ko je gazda u Madridu. Svu moć ima Murinjo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalderon: Peres je samo marioneta

Izvor: B92, 04.Dec.2012

Bivši predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon izjavio je da je sadašnji prvi čovek kluba Florentino Peres samo marioneta u rukama trenera Žozea Murinja...Portugalski stručnjak je prošlog vikenda, 40 minuta pred početak gradskog derbija sa Atletiko Madridom, izašao sam na teren kako bi dozvolio...

Nastavak na B92...

Bivši predsednik Reala: Perez je Murinjova marioneta, Portugalac ima svu moć

Izvor: Blic, 05.Dec.2012, 12:53

Bivši predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon izjavio je da je sadašnji prvi čovek kluba Florentino Perez samo marioneta u rukama trenera Žozea Murinja. ..Portugalski stručnjak je prošlog vikenda, 40 minuta pred početak gradskog derbija sa Atletikom (2:0) izašao sam na teren kako bi dozvolio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.