Kakav tajm-aut Hrvata: Mi smo dali 27 poena kvalitetnom igrom, a oni 25 na bazi k... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav tajm-aut Hrvata: Mi smo dali 27 poena kvalitetnom igrom, a oni 25 na bazi k... (VIDEO)

Šta reći... Đorđević daleko pristojniji

I kad nije važno - važno je. Pripremni meč srpske i hrvatske reprezentacije, na Turniru četiri nacije, ima sve obrise takmičarskog.

Najbolje se to videlo po reakciji selektora Kockastih, Aca Petrovića, sredinom druge četvrtine duela u argentinskoj Kordobi. Iznerviran izdanjem svojih izabranika koji su brzo ispustili vođstvo od osam razlike, Petrović je na tajm-autu urlao na sav glas i upirao prstom u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svoje izabrnaike.

Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre. Oni su 25 dali na bazi k....! Ništa. Samo na na pizdarije“, oglasio se Petrović.



Zanimljiv, ali daleko pristojni tajm-aut, nešto ranije imao je selektor našeg državnog tima, Aleksandar Đorđević:

Neću da mi prime loptu više centri ovde. Hoću da ih odguramo dva metra ovde, da bismo mogli da odigramo neku odbranu“.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca trica: Dali su nam 25 poena na bazi ku..a!

Izvor: B92, 02.Avg.2016

Košarkaške reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju u Kordobi prijateljski meč koji je očigledno ozbiljno shvatio selektor 'kockastih'...Aleksandar Petrović je tokom jednog tajm-auta u prvom poluvremenu na slikovit način pokušao da objasni svojim igračima dešavanja na parketu...„Mi smo 27 poena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.