Kakav menadžer, kakvi bakrači, vicešampion sveta klub traži na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Dec.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav menadžer, kakvi bakrači, vicešampion sveta klub traži na društvenim mrežama (VIDEO)

Demi de Zeuv je preuzeo stvar u svoje ruke, i potražio posao preko svog profila na LinkedInu

Bivši reprezentativac Holandije, Demi de Zeuv, digao je ruke od svojih menadžera te je sam potražio posao na svom profilu na društvenoj mreži LinkedIn. De Zeuv je u kratkim crtama pobrojao uspehe svoje više nego uspešne karijere, i naveo da zainteresovani mogu da mu se jave direktnom porukom.

Malo je čudno da član reprezentacije Holandije koja je na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine osvojila drugo mesto, na ovaj način traži angažman, ali ako uspe da nađe dobar klub, a ne vidimo zašto ne bi, možda je posao mnogobrojnih fudbalskih menadžera u opasnosti. Ko zna...

Za kraj, De Zeuv je ostavio i video kompilaciju sa najboljim potezima u karijeri, čisto da se ljudi podsete, ako su zaboravili:



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bivši holandski reprezentativac traži klub na društvenoj mreži

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2014, 15:44

Bivši holandski reprezentativac Demi de Zeuv napustio je belgijski Anderleht po isteku ugovora prošlog leta i od tada je bez kluba. Nastupio je 27 puta za reprezentaciju i kako nije uspeo da pronađe klub, odlučio je da okuša sreću na mreži LinkedIn..."Odigrao sam 27 utakmica za Holandiju, nastupio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.