Kaka: Još se tražim na terenu

Izvor: B92, 09.Maj.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka: Još se tražim na terenu

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Kaka želi da ostane u Milanu jer ga tu svi vole i poštuju.

Kaka se posle četiri godine u madridskom Realu prošlog leta vratio među "rosonere".

"Ovde me vole i veoma sam srećan, iako bi rezultati ekipe mogli da budu bolji. Još se tražim na terenu. Lakše je, naravno, kada imam manje zadataka u odbrani. Drago mi je što sam se vratio u Milan, imam još godinu dana ugovora", rekao je Kaka.

Ekipa Milana, dva kola pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Serije A, zauzima osmo mesto na tabeli sa 54 boda, tri manje od petoplasiranog gradskog rivala Intera.

"Naš cilj je plasman u Ligu Evrope. Ne znam šta će se na kraju desiti sa trenerom Klarensom Sedorfom, ali sada smo jedinstveni", rekao je Kaka.

Kaka je u prvom mandatu u Milanu, od 2003. do 2009. godine, osvojio Ligu šampiona, Seriju A, Superkup Italije, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Dva kola pre kraja Serije A Milan je osmi na tabeli sa bodom manje od Torina, a tri od gradskog rivala Intera, koji su na pozicijama koje vode u Ligu Evrope sledeće sezone.

Milan u 37. kolu gostuje u nedelju Atalanti, a meč u Bergamu počinje u 12:30 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaka: Vole me u Milanu

Izvor: Akter, 09.Maj.2014

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Kaka rekao je da želi da ostane u Milanu jer ga tu svi vole i poštuju

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.