Kada Suarez otvori, a Mesi zatvori priču, Barselona savlada Valensiju

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada Suarez otvori, a Mesi zatvori priču, Barselona savlada Valensiju

Fudbaleri Barselone ostvarili su veliku pobedu u 32. kolu Primere pošto su u derbiju bili bolji od Valensije sa 2:0, a golovi su pali u prvom i poslednjem minutu utakmice.

Barselona nije mogla bolje da otvori duel protiv Valensije pošto je Luis Suarez posle 55 sekundi primio loptu koju je poslao Lionel Mesi i lako savladao Alveša, pa su svi pomislili da se "slepim miševima" sprema katastrofa.

Ipak, gostujuća ekipa je imala priliku u desetom minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dođe do poravnanja pošto je Đerar Pike srušio Rodriga u šesnaestercu, pa je arbitar susreta pokazao na belu tačku.

Egzekuciju je preuzeo kapiten Valensije Pareho, ali je Bravo pročitao da će šutirati u donji levi ugao, te je uhvatio loptu u ruke posle sjajne parade.

Poravnanje bi verovatno unelo više živosti u meč i nateralo Barselonu da juri novu prednost, ali su Katalonci ovako napadali po potrebi i u talasima, tako da nije bilo promene rezultata sve do četvrtog minuta nadoknade kada je Mesi izašao sam na golmana Alveša, pokušao amaterski da lobuje, što mu nije prošlo, a onda mu se vratila lopte u noge, te je samo prosledio u mrežu.

Primera, 32. kolo:

Petak:

Levante - Espanjol 2:2 (1:2)

(Simao 21, Kasadesus 88 - Lukas 18, Kaisedo 45+1)

Subota:

Barselona - Valensija 2:0 (1:0)

(Suarez 1, Mesi 90+4)

18.00 Deportivo - Atletiko

20.00 Real - Malaga

22.00 Atletik - Hetafe

Nedelja:

12.00 Rajo - Almerija

17.00 Granada - Sevilja

21.00 Eibar - Selta

Ponedeljak:

20.45 Elče - Real Sosijedad

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Pobede Barse, Atletika i Reala!

Izvor: UživoFudbal.com, 19.Apr.2015, 00:35

Barselona je na „Nou Kampu“ dočekala Valensiju. Zanimljivost meča je da su golovi postignuti u prvom i devedesetom minutu. Strelac na početku utakmice bio je Luis Suarez, dok je meč zatvorio i potvrdio pobedu Barse najveća zvezda tima Lionel Mesi. Ovom pobedom Barselona je sačuvala prednost...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.