Kad Imperator Adrijano slavi rođendan: 400 zvanica i žurka od 100.000 evra na bazenu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Imperator Adrijano slavi rođendan: 400 zvanica i žurka od 100.000 evra na bazenu!

Kontoverzni Brazilac je opet u centru pažnje zbog raskalašnog života

Imao je talenat i mogućnosti da bude jedan od najboljih napadača svih vremena. Tehnika, dribling, snaga, brzina, topovski šut... Terminator modernog fudbala. Ali da sve ne bude savršeno, pobrinuo se njegov mentalni sklop.

Brazilski napadač Adrijano Leite Ribeiro je trajao kraće nego što su se ljubitelji fudbala nadali. Tek nekoliko sezona u Parmi i Interu i poneka velika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmica u reprezentaciji Brazila su bili zenit njegove karijere koja je mogla da bude daleko veća i uspešnija.

Pad je počeo u jesen 2007. kada je zbog rođendanke žurke zakasnio na trening i tada su krenuli i prvi problemi sa Robertom Manćinijem. Nikada se Adrijano više nije vratio u pravu formu. Osim one jedne dobre sezone u Flamengu, sve ostalo je bilo gubljenje vremena… Ozbiljan fudbal ne igra već pet godina. Praktično je pre 30-te završio profesionalnu karijeru iako je bilo nekih pokušaja da se vrati.

Sve manje je fudbal bio razlog zbog kojeg bismo čuli za Adrijana, sve više je to bio njegov raskalašan privatni život. Probleme sa alkoholizmom je imao još u Interu, kasnije se nadovezala depresija, problematčno društvo, previše lepih žena…

Tako je i ovih dana Adrijano opet bio tema u svetskim medijima. Zbog proslave svog 35. rođendana. Brazilski mediji izveštavaju da je rođendansko slavlje bilo zapravo luda vikend žurka na bazenu u njegovoj vili sa neograničenim količinama alkohola. Pozvao je preko 400 zvanica, od kojih su dobar deo bile prelepe Brazilke, a celo slavlje ga je koštalo preko 300.000 brazilskih reala što je oko 100.000 evra.

Doduše, i to je skromnije nego pre dve godine kada je zakupio hotel u Rio de Žaneiru i pride pozvao celo “osoblje” jednog poznatog bordela…

Ali to je Adrijano

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDA ŽURKA SLAVNOG BRAZILCA: Adrijano pozvao 400 ljudi i potrošio 90.000 evra za 35. ROĐENDAN

Izvor: Kurir, 22.Feb.2017, 15:08

...Adrijano je organizovao žurku na kojoj je imao 400 gostiju, a za ovu priliku je potrošio više od 90000 evra..Lokalni mediji navode da je jedan od specijalnih gostiju bio i Romario..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.