KVALIFIKACIJE ZA EP U 3X3: Svetski šampion iz Srbije gazi redom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP U 3X3: Svetski šampion iz Srbije gazi redom! (FOTO)

Na istom takmičenju Srpkinje su prvog dana imale polovičan učinak.

Najbolje srpske basketaške selekcije, ženska i muška, danas su u francuskom gradu Paotjeu počele nadmetanje na kvalifikacijama za EP. Naša ženska basketaška reprezentacija u sastavu Jelena Maksimović Jevđenijević, Ana Radović, Marija Prlja i Milica Ivanović su u prvom kolu A grupe ubedljivo savladale tim Izraela sa 17:8, a u drugom kolu su visoko poražene od Francuske sa 18:8.

DA LI JE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVO NOVI TRENER PARTIZANA? Nije produžio ugovor sa klubom (FOTO)

NEOČEKIVANO: Zvezda dobija sjajno pojačanje iz NBA (FOTO)

U B grupi su Ukrajina, Belgija i Austrija, u C su Češka, Poljska i Irska, dok grupu D čine Rusija, Španija i Letonija.

I muška srpska selekcija je morala da učestvuje na ovom turniru bez obzira što su pre dva dana osvojili svetsku titulu. Naš nacionalni tim, Dušan Domović Bulut, Marko Ždero, Dejan Majstorović i Aleksandar Ratkov, koji je zamenio povređenog Marka Savića, savladao je na startu Turke sa 21:9, a zatim i Slovake sa 19:13.

NEVEROVATNA PONUDA: Delije OSTAJU bez velikog LJUBIMCA, bivši ŠAMPION Evrope PONUDIO sjajnu cifru!

U grupi B su Hrvatska, Holandija i Mađarska, u grupi C Rumunija, Belgija i Švajcarska, a u grupi D Danska, Francuska i Italija.

Šest najboljih reprezentacija će obezbediti plasman na Evropsko prvenstvo (7-9. jul 2017, Amsterdam).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.