Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP ITALIJE: Šampion se mučio u Parmi (VIDEO)

I u drugom četvrtfinalnom meču Kupa Italije gost je trijumfovao minimalno sa 1:0, ali je za razliku od sinoćnjeg meča u Milanu večeras bilo očekivano da Juventus savlada Parmu.

Međutim, nije „stara dama“ tako lako došla do trijumfa protiv psolednjeplasiranog tima Serije A iako je trener Alegri na teren poslao prilično jak tim predvođen kapitenom Andreom Pirlom. Ipak, do gola se čekalo sve do 89. minuta kada je rezervista Alvaro Morata iskoristio jednu od retkih grešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odbrane domaćeg tima.

U preostala dva četvrtfinalna meča naredne nedelje sastaće se Roma i Fionrentina odnosno Napoli i Inter.
Kup Italije, četvrtfinale
Rezultati:
Parma – Juventus* 0:1 (0:0)
(Morata 89)
Odigrano u utorak:
Milan – Lacio* 0:1 (0:1)
(Bilja 38pen)
Utorak, 3. februar
20.45h Roma – Fiorentina
Sreda, 4. februar
20.45h Napoli – Inter
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Juve do 1/2 finala u 89. minutu

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Torinski Juventus plasirao se u 1/4 finale Kupa Italije posle pobede nad Parmom 1:0 golom Alvara Morate u 89. minutu...Posle polukontre Juventusa Ljorente,koji je bio na ivici ofsajda, prosledio je loptu Morati, koji je bio brži od svojih čuvara i šutem po zemlji savladao Mirantea...Šampion Italije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.