KRENULI I NOVOSAĐANI: Nećete VEROVATI koliko je IGRAČA došlo na prozivku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULI I NOVOSAĐANI: Nećete VEROVATI koliko je IGRAČA došlo na prozivku (FOTO)

Crveno-beli počeli pripreme.

Odmah posle večitih rivala i novosadski superligaš počeo je pripreme. Čak 36 igrača, odazvalo se prvom okupljanju u Novoj Godini, a prozivku je izvršio novi trener Dragan Ivanović.

- Klub je poslednjih godina napravio pauzu, po pitanju afirmaciju igrača iz sopstvenog pogona. Upravo zbog toga, prihvatio sam da budem trener, stvaranje asova iz omladinske škole. Iako je tek polovina takmičenja, plej-of je praktično obezbeđen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da ćemo do njegovog starta pokušati da pobedimo u svih devet utakmica – kaže Ivanović, koji je među željama u 2017. naveo osvajanje Kupa Srbije.

Novi predsednik Dušan Mijić pozdravio je prvotimce i poželeo još bolji plasman u prolećnom delu.

- Došli smo da vas ispratimo u odličnim rezultatima, ono što ste uradili na terenu, zaslužuje svaku pohvalu. Savetujem igrače da se ne opterećuju menadžerima i navijačima, već samo da misle o radu, treninzima i zadacima koje pred vas postavi novi šef stručnog štaba – naglasio je Mijić.

Nekolicina igrača našla se na udaru vodećih klubova. Za Aleksandra Paločevića interesovanje su pokazali Zvezda i Partizan.

- Prethodnih dana, pojedini su tražili ispisnice, posećivali su nas i razni menadžeri. Nećemo praviti problem nijednom igraču, koji nađe bolje uslove od Vojvodine – poručio je Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora superligaša sa Karađorđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.