KRASNODAR - CRVENA ZVEZDA! Crveno-beli došli po pobedu od 1:0!

Izvor: Press, 17.Avg.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRASNODAR - CRVENA ZVEZDA! Crveno-beli došli po pobedu od 1:0!

Došli smo u Krasnodar da pobedimo barem 1:0, samouvereno poručuju fudbaleri Crvene zvezde.
Foto:Starsportphoto
Crveno-bele večeras očekuje prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv ruskog tima, koji je u ovom takmičenju prošle godine stigao čak do osmine finala
Reč je o klubu u koji su uložene desetine miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << evra, ali povrede i unutrašnji problemi potresaju Zvezdinog rivala od početka sezone. S druge strane, ekipa Vladana Milojevića puca od samopouzdanja posle osam uzastopnih pobeda uz samo jedan primljen gol!
I odbrana i napad 
Krilni napadač Slavoljub Srnić zato najavljuje novu partiju u kojoj će Zvezda sačuvati gol i priželjkuje pobedu od 1:0.
- Očekujem da pobedimo minimalcem, bio bih prezadovoljan sa 1:0. Ne moram da budem strelac, neka upišem asistenciju. Sa tim rezultatom imali bismo i te kako čemu da se nadamo u revanšu i došli bismo na korak do plasmana u grupu Lige Evrope - kaže Srnić.
Njemu će biti posebno neobično da na terenu vodi borbu sa dojučerašnjim saigračem Mihajlom Ristićem.
- Biće mi čudno da igram protiv Ristića. Želim mu da počne utakmicu, ne i da pobedi - ističe Zvezdino krilo i dodaje:
- Krasnodar je prošle sezone daleko dogurao u Ligi Evrope, ali to nije merilo. Svaki meč je poseban. Ipak, ne očekujem da će nam biti lako.
Slično razmišlja i trener Vladan Milojević, kojem je izuzetno važno da ekipa ne primi gol i smatra da je to važniji preduslov za izbacivanje Krasnodara nego postizanje gola u Rusiji.
- Raduje me što smo u seriji od osam pobeda sa jednim primljenim golom. Ipak, nismo došli ovde s nadom da ćemo da damo gol, a pozadi - šta bude. Igraćemo i borićemo se. Dobro smo se pripremili, svesni smo kakav je ulog, došli smo da se nadigravamo, pa rezultat kakav bude - jasan je strateg crveno-belih.
Predstavljamo Srbiju
Krasnodar je kod kuće ove sezone u prvenstvu samo jednom pobedio, u meču protiv Tosna (2:0), dok je sa Uralom (1:1) i Amkarom (1:1) igrao nerešeno. Milojević se ne zavarava tim rezultatima.
- Svaka utakmica je priča za sebe, a i ovo je drugačije takmičenje od ruske Premijer lige. Uveren sam da će i njihov pristup da bude drugačiji nego u prethodnim utakmicama. Međutim, mi predstavljamo Zvezdu i Srbiju u Rusiji i ništa nas neće pokolebati u nameri da budemo dobri - ističe Milojević.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrabra Zvezda u Beogradu traži Ligu Evrope!

Izvor: B92, 17.Avg.2017

Crvena zvezda poražena je od Krasnodara u Rusiji u prvom meču poslednje, plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope " 3:2 (1:0). Ekipa Vladana Milojevića odigrala je hrabro, još jednom pokazavši da se ne predaje pošto je dva puta uspela da smanji prednost domaćeg sastava, ali ostaje žal zbog...

Nastavak na B92...

FOTO: Zvezdaši veruju! Okupirane blagajne Marakane!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017, 11:27

Velika gužva u Ljutice Bogdana - počela prodaja ulaznica za Krasnodar..Crvena zvezda poražena je u Krasnodaru, ali tih 3:2 za ruskog predstavnika je dostižno na punoj Marakani...Znaju to i navijači crveno-belih, znaju da će timu Vladana Milojevića biti potrebna velika podrška s tribina u četvrtak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.