KRALJICE NA MESTU USPEHA: Zlatne košarkašice posetile Kurir!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJICE NA MESTU USPEHA: Zlatne košarkašice posetile Kurir!

Tajna veza pre godinu dana smo bili na Kurirovom balkonu, a sada na balkonu Skupštine. Talični ste nam, a i volimo da dođemo kod vas, poručile Nevena Jovanović i Dajana Butulija

Zlate im se medalje na grudima i osmehom kriju veliki umor. Zlatne srpske košarašice, dobro došle u redakciju Kurira, želimo vam dobar dan...

- Dobriiii, dobriii ljudiii - odgovaraju u vidu himne reprezentacije Nevena Jovanović i Dajana Butulija i nastavljaju da pevaju.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << S nama čak i normalan poludi - pevaju i smeju se ove zaista posebne devojke.

Naše iznenađenje za Jovanovićevu a od Kurira - torta

SREĆAN ROĐENDAN, NEVENA!

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, našoj Neveni rođendan - ovom dobro poznatom slavljeničkom pesmom i, naravno, tortom redakcija Kurira čestitala je Neveni Jovanović jučerašnji rođendan. Zlatna devojka bila je više nego iznenađena.

- Hvala vam mnogo, predivno, baš ste me oduševili.

Nevena je potom isekla tortu i pozvale članove redakcije da se posluže. Tom prilikom smo saznali jednu zanimljivost.

- Ne možete da verujete koliko Danijel može da pojede. Ona samo spava i jede - uz osmeh je pričala Butulija, inače Amerikankina cimerka.

- Mmm, voli palačinke - na srpskom je odgovorila devojka koju je Srbija zavolela.

Kad smo već kod hrane, devojke su na Zlatiboru bile na specijalnom režimu ishrane. Tako su na mestu poznatom po vrhunskoj kuhinji morale da se zadovolje obrokom koji je sadržao npr. jednu proju!

- Joj, nemoj da me podsećaš na to - oz osmeh će Butulija.

Sara ih zarazila

TAJNA O PESMI 1

S razglasa Skupštine kreće: „Ziben, ziben, alulu“... Devojke su se poređale i počele da igraju. Građani na dočeku oduševljeni. A kako je uopšte došlo do te pesme i plesa?

- Sara Krnjić je pustila u sobi tu pesmu, a ja sam bila u čudu „šta ti je ovo?!“ Posle mi je pokazala spot, pa smo krenule zajedno da skidamo koreografiju. Prvo nas dve, a kasnije su nam se pridružile i sve devojke. Tako smo znale posle treninga da ostanemo i odigramo uz pesmu - otkriva Nevena.

Inače, to je pesma sa Evrovizije 2007. godine, a peva je ukrajinski predstavnik.

Miki Mećava

TAJNA O PESMI 2

Pevač narodne muzike Miki Mećava takođe je dočekao košarkašice na mestu gde su ušle u otvoreni autobus i pratio ih motorom do balkona. Razlog - njegovu pesmu devojke su pevale svakog dana prilikom povratka s utakmica.

- Dok smo bile na Zlatiboru, on je pevao, pa smo se tu upoznali. Tu pesmu inače niko osim Dajane i mene nije znao, ali brzo su je svi prihvatili i oduševili se - kaže Nevena.

A pesma kaže: „Kao dete ti ruke pružam, kažem ti vodi me“...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.