KRAJ: Partizan ne računa na Božinova!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Partizan ne računa na Božinova!

Bugarski napadač se već dao u potragu za novim klubom

Partizan definitivno ne računa na - Valerija Božinova! Odlukom šefa stručnog štaba Marka Nikolića i sportskog direktora Ivice Ilijeva, bugarski napadač izostavljen je sa spiska putnika za drugi deo priprema, koje će crno-beli sprovesti od 30. januara do 13. februara na Kipru.

Sportski sektor crno-belih ovu odluku je doneo posle konsultacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa rukovodiocima kluba, u svetu činjenice da Božinovu u junu ističe ugovor i da je završnica aktuelnog prelaznog roka poslednja šansa da Parni valjak zaradi novac na ime obeštećenje.

Pretpostavlja se da je u pitanju suma od nekoliko stotina hiljada evra.

Prema informacijama MOZZART Sporta, Valeri Božinov je već u potrazi za novim klubom. On je jutros, po povratku sa priprema u Sloveniji, napustio Beograd i otišao u inostranstvo na pregovore, a njihov ishod možda bude poznat već večeras. Ranije je imao ponudu Gabale iz Azerbejdžana, jedan japanski klub se raspitivao pod kojim uslovima može da ga dovede, ali je izvesno da je sad u igri treća destinacija.

Hvala za sve, treneru“, poruka je koju je Božinov pre dva dana ostavio na Instagram profilu, uz fotografiju sa Markom Nikolićem. Već tad je moglo da se zaključi da odlazi iz Humske 1, u koju je došao pre leta 2015, kao slobodan igrač. Do danas je postigao 23 i namestio 13 golova na 67 utakmica.

Odluka o rastanku Partizana i Valerija Božinova doneta je i usled saznanja da je zimus došao Lenadre Tavamba - o čijem smo prilagođavanju na novu sredinu pisali jutros - kao i da su tokom priprema mlađani Đorđe Jovanović i Sava Petrov nagovestili potencijal, kojim bi u budućnosti, možda, mogli da odmene, zasad neprikosovenog špica, Uroša Đurđevića.

PUTUJU VLAHOVIĆ, ĐILAS I EL MONIR

Kad je o špicevima reč, valja napomenuti da je sportski sektor Partizana odlučio da na drugi deo priprema, u Limasol, povede Dušana Vlahovića i Vladimira Đilasa.

Mladi centarfor crno-belih je u minule dve sedmice, na specijalnim tretmanima u Beogradu. zalečio povredu lista i spreman je da se stavi na raspolaganje Marku Nikoliću, ali je uprkos njegovom oporavku struka kluba iz Humske 1 na spisak putnika uvrstila i Đilasa, koji je u Sloveniji - kako je objašnjeno - služio samo kao ispomoć na treninzima.

Na Kipar će i Mohamed el Monir. Libijski levi bek dobio je vizu za put na Rajsko ostrvo i pokušaće da se nametne Nikoliću, koji na toj poziciji ima još Nemanju Miletića i Miroslava Bogosavca.

(FOTO: Star sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božinov ne ide na Kipar!

Izvor: Mondo, 27.Jan.2017

Partizan odlučio da Valerija Božinova ne vodi na završni deo priprema. Očigledno da je rastanak Bugarina i crno-belih blizu...Rastanak Valerija Božinova i Partizana se primakao....Bugarski napadač nije na spisku putnika za Kipar, gde će Partizan od ponedeljka boraviti u sklopu završnog dela zimskih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.