KO KOGA BIJE OVDE? Opšta tuča na meču Bakočević – Zvijer, Vaso pokazivao i srednji prst publici! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO KOGA BIJE OVDE? Opšta tuča na meču Bakočević – Zvijer, Vaso pokazivao i srednji prst publici! (VIDEO)

Vaso Bakočević pobedio je Stefana Zvijera odlukom sudija u glavnoj borbi Megdan Fighting, i to posle veoma burnih dešavanja.

Kako prenose MMA novosti, Vaso je upisao dva rušenja, a Stefan se oslanjao na raspon ruku i visinu, a onda je došlo do skandala. Vaso je pokazao publici srednji prst kada se negodovalo zbog manjka akcije, pa je došlo do ispadanja iz ringa.



Sudija je imao mnogo problema jer je deset puta vraćao borce na sredinu ringa, inače neodgovarajuće veličine i dizajna. Svako rvanje uz konopce je donosilo opasnost od ispadanja, a nakon borbe malo je nedostajalo da dođe do žestoke tuče ekipe dva borca.

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vasopsycho) on Apr 22, 2017 at 6:57pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Haos na meču Srbina i Crnogorca u Novom Sadu!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2017

Haos u Novom Sadu. U glavnom meču spektakla "Megdan Fighting" viđena je borba srpskog MMA borca Stefana Zvijera i Crnogorca Vasa Bakočevića, a bilo je svega u oktagonu. Pobedu nokautom je izvojevao Bakočević, koji ima nadimak "Psihopata"...Tokom celog meča prštalo je u oktagonu. Na kraju je Bakočević...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.