Juve 2 - 1 Totenhem… Naravoučenije: Ne daj 70 evra za prijateljski meč (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve 2 - 1 Totenhem… Naravoučenije: Ne daj 70 evra za prijateljski meč (VIDEO)

Golovi posle grešaka. Ulaznice bezobrazno skupe

Žali bože oca koji je poveo decu na Melburn kriket graund u nadi da će ih zaraziti fudbalom. Golove su videli, ali ništa od kvalitenog fudbala, iako su timovi obećavali spektakl. Međutim, u svakom koraku fudbalera videlo se da su pripreme tek počele i da će proći dosta vremena pre no što i Juventus i Totenhem zaigraju onako kako se od njih očekuje. Teško da ovaj australijski okršaj italijanskog i engleskog tima može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo šta da kaže o krajnjim dometima ovih rivala, posebno zato što su treneri obe ekipe na teren izveli kombinovane sastave, ali notiraćemo da je Juventus sa dva brza gola obezbedio pobedu od 2:1 i Maurisiju Poketinu ukazao na čemu treba da radi.

Oba torinske Stare dame su, naime, pala kao posledica velikih grešaka londonske ekipe. Već u šestom minutu loše odluke čak četvorice igrača, krunisane komičnim potezima 20-godišnjeg Dominika Bola i dve godine mlađeg Kameruna Karter-Vikersa. Roberto Pereira je bio tu da kazni grešku rivala, proigra Paula Dibalu, koji je spretno proturio loptu iza leđa Mihaela Vorma.

Već u 14. minutu prednost je duplirana. Korner sa leve strane i opet amaterske greške Bola i Karter-Vikersa, pa je Miralem Pjanić dobio novu priliku da loptu ubaci u srce kaznenog prostora. Letošnje pojačanje Medi Benatija tamo je nadskočio Kijerana Tripijea i bacio Totenhem na konopce.

Dugo je Pevcima trebalo da se opasulje - u njihovu odbranu Poketino je na teren poslao drugi tim, dok je Maks Alegri, iako bez standardne četvorke u odbrani ipak na raspolaganju imao mnogo jači sastav - ali su malo po malo uspeli da uspostave ravnotežu na terenu, pa i da smanje zaostatak.

Naravno, posle kardinalne greške Juventusovih igrača…

Viktor Vanjama je ukrao na sredini terena, prosledio je lukavo do Erika Lamele, a ovaj pogodio za konačnih 1:2.  Da se vratimo na onog oca sa početka teksta. Ulaznica za odraslog navijača koštala je 70 evra, za dete 40… Previše za susret B timova Juventusa i Totenhema. Nespremnih pritom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.